İdrar Kaçırma Tedavisi

İdrar Kaçırma Herkesin Başına Gelebilir

İdrar Kaçırma Herkesin Başına Gelebilir
26 Haziran 2018, 16:54

İdrar Kaçırma Herkesin Başına Gelebilir

İdrar kaçırma 7’den 70’e herkesin başına gelebilecek, çok sık rastlanan önemli bir sorundur.

 

Bu konudaki tedavi seçeneklerinden en iyisi Medikal bir tedavi olan Elektrik Stimülasyon Tedavisidir.

1)      İlaçlar gibi yan etkileri olmayan ve ömür boyu kullanmak zorunda olunmayan;

2)      Ameliyat gibi ağrı, sancı ve komplikasyon riski olmayan

Özetle EN GÜVENLİ tedavi yöntemidir ve başarı oranı %88’leri bulmaktadır.

Sadece Kalp pili olanlar kullanmamalıdır.

 

Avrupa’da yapılan İSTATİSK ÇALIŞMALARINA göre İDRAR KAÇIRMA Her 3-4 kadından birinde, Prostat ameliyatı olan erkeklerinde çoğunda görülecek kadar yaygındır. 

Çocuk doğurmaya,         Yaşlanmaya,     Genetik faktörler,          Travmatik kazalar ya da            felce  bağlı çok çeşitli sebepleri olabilir.

 

İdrar kaçırma tedavi edilmezse; insanların hayatlarını baştan sona değiştirecek kadar olumsuz etkileri olan bir sorundur. Evden çıkmak, alışveriş yapmak, arkadaşlarınız gezmek, uzun yola gitmek başkaları için çok kolay ve zevkli eylemlerken   sizin için korkulu bir rüya haline geleblir!

Yine İstatistikler pek çok hastanın farklı konulardaki rahatsızlıklarla doktora gittiğinde altında ya da yanında idrar kaçırma sorununun da olduğunu gösteriyor !

Kendinize bir iyilik yapın ve Doktora gitmeye ya da bize ulaşmaya çekinmeyin, utanmayın ! Unutmayın yalnız değilsiniz! Pek çok insan aynı konudan müzdarip. Utanmak çekinmek sadece sizi özgürlüğünüzden koparacaktır!!

Sizde Nu-Tek Elektrik Stimülasyon Cihazları ile kendi evinizde GÜVENLİ ve en önemlisi HUZURLU bir şekilde tedavi olmak istemez misiniz?

Lütfen Daha fazla bilgi almak için sitemizi inceleyin,  Blogları okuyun ya da  hiç çekinmeden Online bize soru sorun, veya  telefon ile arayın!

 

TEDAVİ olmak elinizde! Şimdi hemen bize ulaşın. 

4 Yorumlar

Fidan boyraz
Fidan boyraz 04 Haziran 2020, 23:31

Merhabalar idrar kaçırma sorunundan nasil kurtulurum

Erdoğan Yılmazcan
Erdoğan Yılmazcan 11 Aralık 2019, 12:33

83 yaşındayım sıkışınca idrar kaçırıyorum

Dilber uyar
Dilber uyar 11 Ekim 2018, 21:43

İyi akşamlar efendim bende aynı rahatsızlık var iki senedir tedavi olamadım üç dört çeşit ilaç verdi Doktor ama malesef tedavi etmedi yine bir doktora daha gittim bugün yeni bir ilaç verdi ama tedavi olacakmiyim bilemiyorum bana yardımcı olursaniz lütfen çok sevinirim bana ameliyat tan bahsetti doktor ama ben düşünmüyorum böyle bir ameliyat sizden çok rica ediyorum nasıl tedavi olabilirim lütfen bilgilendirirmisiniz

Celalettin Göçhan
Celalettin Göçhan 01 Ağustos 2018, 12:16

Babam 75 yaşında 3 yıl önce prostat ameliyatı Oldu.yaklasik 3 ay önce penil protez ameliyatı Oldu.Fakat şu an da aşırı derecede idrar kaçırma problemi var.Bu tedavi edilebilirmi.bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Kolay gelsin.

Yorum Ekle